Можете ли да разтълкувате съновиденията със съдействието на съновник?

horoscope

Сънищата за тълкуване е необходимо да бъдат отделяни. Ако сънят ви е смутен, случва се като на филмова лента като вие сами не сте част от този „сценарий“ – този сън е безсмислен. Сънят, върху който ще трябва да се концентрирате, е ред да направи следа в паметта ви. По всяка вероятност няма да можете се сетите за пълния сюжет, а само и единствено самостоятелни негови части. Реално и най-малката частица или детайл от съновидението е хубаво да остави личния си печат в сърцето ви. 

Препоръка при гадаене на съновиденията: Най-вече сънят, който е преизпълнен със страст и не ви дава покой, може да ви ръководи. Пророческият сън има характерна емоционална украска, която не е в състояние да се преразкаже със слова. 

Не се засилвайте да търсите книгата за разгадаване на сънища. Доста лесно се гадаят събития, които са украсени емоционално и имат връзка с чисто чувства на хората. Реалните и силни емоции са светлините по уличките на пребиваването ни. 

Осъществимо е от нас сънуваното да станат частица от реалността. Всяка една нощ човек сънува, но в повечето случаи, малко след събуждане, не се сещаме за нищо. Правилното тълкувание на съновидението е умение. Нужно е да успеете от огромното количество сънувано да сортирате съдържание. 

Много рядко в сънищата ни присъстват звуци, миризми, вкусови усещания и цветове. Възникването им в съня на всеки един човек е от огромен смисъл и в голяма част от случаите внася яснота за близки събития. 

Създайте дневник на сънищата си. Внимателно изберете точно тези детайли, като са коректните за тълкуване. Прегледайте в книгата за гадаене на сънища ключов знак, който се отнася до даден предмет, обект на съновиденията си. И съвсем спокойно следвайте правилата, коректни за всяка една дейност на творчеството. 

Няколко примера от книгата за гадаене на сънища: гориста местност – разтревоженост; планина – затруднение; мъгла – тайнственост; рояк птици – гости;…

Не възприемайте съновидението безусловно. Сънищата са лишени от здрав разум, логика и последователност. Логичността на изкуството коренно се отличава от логичността на истинския живот. Всичко, което сънуваме, е игра на нашето подсъзнание. Нашето подсъзнателно мислене е ограбено от реална логика и смисъл. 

Още детайли от astrohoroscope.info на съновник

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *